• 24 maanden garantie
  • 14 dagen uitproberen
  • Achteraf betalen
  • Hoogste kwaliteit

Bezorgen

Onze klantenservice is gesloten. Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 - 16:00.

Bel naar 085 - 047 0335 of stuur een e-mail naar service@coolmix.nl.

Bezorging

Bij Coolmix hebben we het vrij simpel gehouden, het maakt namelijk niet uit wat je besteld, je bestelling wordt altijd gratis verzonden en geleverd. Bovendien op werkdagen vóór 20.59 besteld, is morgen al in huis.

Levertijd

indien je een bestelling plaatst op een werkdag, dan ontvang je deze al de volgende dag in huis, we doen hiervoor echt ons best! Is een product niet voorradig dan duurt het in meeste gevallen tussen 5-8 werkdagen.

Bezorgkosten

Voor verzending binnen Nederland rekenen we geen verzendkosten. Voor een verzending naar België bedragen de verzendkosten 2,95 per bestelling.

Bezorgopties

Tijdens het bestellen geven wij de voor jouw beschikbare bezorgmomenten aan en kun je heel eenvoudig kiezen wat jou het beste uitkomt. Laat je bestelling de volgende dag gratis thuis of op je werk bezorgen.

Wat als ik niet thuis ben?

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. Komt dit moment niet uit, dan kun je met de code die op het kaartje staat op PostNL aangeven wanneer bezorging jou wel uitkomt.

Bezorgdag

Track and Trace

Je ontvangt van ons altijd een Track & Trace code. Met deze code kun je jouw pakketje volgen via de PostNL of DHL website vanaf het moment dat het ons magazijn heeft verlaten. In 99% van alle gevallen kun je je bestelling vaak binnen 24 uur ontvangen.

[]