Bezorging en verzending

Bij Coolmix hebben we het vrij simpel gehouden, het maakt namelijk niet uit wat je besteld, je bestelling wordt altijd gratis verzonden en geleverd door PostNL. Bovendien op werkdagen vóór 17.00 besteld, is morgen al in huis.

indien je een bestelling plaatst op een werkdag, dan ontvang je deze al de volgende dag in huis, we doen hiervoor echt ons best! Is een product niet voorradig dan duurt het in meeste gevallen tussen 5-8 werkdagen.

Die hebben we niet. Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling betaal je dus helemaal niets! Kies je voor aangetekend verzenden? dan betaal je slechts € 2,99 extra.

Tijdens het bestellen geven wij de voor jouw beschikbare bezorgmomenten aan en kun je heel eenvoudig kiezen wat jou het beste uitkomt. Laat je bestelling de volgende dag gratis thuis of op je werk bezorgen. Je kunt je bestelling natuurlijk ook ophalen in één van onze winkels. Dan staan we daar alvast op je te wachten met een vers kopje koffie of thee.

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. Komt dit moment niet uit, dan kun je met de code die op het kaartje staat op PostNL aangeven wanneer bezorging jou wel uitkomt.

Wij verwerken en leveren jouw bestelling zo snel mogelijk. Een voorradig product dat je op werkdagen vóór 17:00 uur bestelt en met iDEAL of PayPal betaalt, wordt in de meeste gevallen de daaropvolgende dag bezorgd. Een product kan op verschillende manieren bezorgd worden: via de post of als een pakketje. Wil je dit niet? Kies dan voor 'ophalen bij PostNL'.

Track and Trace

In 99% van alle gevallen kun je je bestelling vaak binnen 24 uur ontvangen. Past je bestelling niet door de brievenbus, of is je bestelling van hoge waarde, dan ontvang je in dit geval na de verzendbevestiging een e-mail met daarin een Track and Trace code. Met deze traceercode kun je de zending met je bestelling volgen via het Track and Trace systeem op de PostNL website.