• 24 maanden garantie
  • 14 dagen uitproberen
  • Achteraf betalen
  • Hoogste kwaliteit

Over Coolmix

Onze klantenservice is gesloten. Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 - 16:00.

Bel naar 085 - 047 0335 of stuur een e-mail naar service@coolmix.nl.

Over Coolmix

Coolmix is dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie! Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs.

Naam ondernemer: Coolmix B.V.
Handelend onder de naam/namen: Coolmix
Vestigingsadres: Witboom 1 Unit 12 4131PL Vianen
Telefoonnummer: 085 047 0335

Bereikbaarheid Maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 – 16.00 uur
E-mailadres info@coolmix.nl
KvK-nummer 67459773
Btw-nummer NL244858470B01

Waarom Coolmix?

Andere bedrijven kunnen echter op een andere manier werken, waardoor er wel krassen en beschadigingen op de telefoon zichtbaar zijn. Ook krijg je namaak (copy) accessoires waardoor dit veel problemen kan opleveren met zowel je batterijduur en de laadconnector. De Refurbished telefoons bij Coolmix worden altijd 100% vrij van gebruikssporen mét de originele (laad) accessoires geleverd. Dit onderscheidt onze refurbished telefoons met die van andere aanbieders!

Coolmix Prijsgarantie

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Daarom controleren wij dagelijks de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dankzij de Coolmix Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Want zie je het product van jouw keuze of jouw aankoop bij een van onderstaande concurrenten toch voordeliger, dan passen wij de prijs aan of betalen wij je het prijsverschil terug, zelfs tot 7 dagen na aankoop.

De Coolmix Prijsgarantie is van toepassing op de websites van de volgende concurrenten:

 

Mobico Leapp
FixjeiPhone Forza Refurbished
Partly Swoop

 

Let op: Hierboven genoemde aanbieder bieden Refurbished Apple producten mét zichtbare gebruikerssporen aan in verschillende product condities. Deze zijn te herkennen aan het aantal sterren dat ze meekrijgen. Zelfs het vijfsterren conditie bevat lichte gebruikerssporen. Maar er zijn ook aanbieders die geheel krasvrij verkopen, lees de voorwaarden dus goed door want alleen krasvrije producten mét 24 maanden garantie kun je vergelijken met die van onze prijs!

Tip: Als je een product vindt die goedkoper is dan Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een kleine vergoeding.

Onze service

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur. Bovendien vóór 23.59 besteld, is morgen gratis in huis! Verder is het voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over het bestelde product. Wij bieden je de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden het product binnen 14 dagen retour te zenden. Je krijgt dan ook je geld terug indien de retournering voldoet aan onze retourvoorwaarden.

[]