Onze klantenservice is vandaag open vanaf 10.00 uur
Bel naar 085 047 0335 of stuur een e-mail naar [email protected]

Blijkt je product stuk te zijn, dan kun je er zeker van zijn dat we dit voor je gaan oplossen. Want op al onze producten heb je recht op wettelijke garantie conform de Europese richtlijnen. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Alle extra garanties en fabrieksgaranties doen niks af aan je wettelijke rechten. Ben je er niet zeker van of jouw product onder de garantievoorwaarden valt? neem dan contact met ons op.

Op alle artikelen die je bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Naast de wettelijke garantie kijken we ook naar de economische levensduur van het artikel, want het ene product gaat langer mee dan het andere.

Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop? Wij zullen jou dan uiteraard helpen met de beste service en passend advies. Hiervoor hebben we deze informatie van jou nodig:

Klik hier voor meer informatie over ruilen en retourneren.

Indien je recht hebt op een nieuw toestel, verwachten wij eerst het oude toestel retour. Na ontvangst van je huidige toestel zullen wij deze eerst grondig onderzoeken. Wanneer het onderzoek is afgerond verzenden wij u zo snel mogelijk het nieuwe toestel op!

Let op: Als wij een product ontvangen waaruit blijkt dat er een onderdeel gescheurd of gebroken is en deze niet vooraf is vermeld zullen wij deze retour niet behandelen. We adviseren je daarom eerst foto’s van je retournering te maken. Onze service afdeling kan hiervoor contact met je opnemen.

Wij doen ons best om je reparatie binnen 7 werkdagen af te ronden. In 95% van de gevallen is dit echter binnen 2-3 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij ook je toestel naar het fabrikant sturen. Dit kan echter minimaal 3-6 weken duren. Hiervoor zal je vooraf op de hoogte gesteld worden. Let op: Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor overige schade die géén betrekking hebben tot de reparaties die door ons worden uitgevoerd.

Wanneer je een product naar ons retour stuurt waarvan de schade door jezelf is ontstaan, of buiten de garantie valt, ben je Coolmix onderzoekskosten verschuldigd. Dat is een vast bedrag van € 39,-. Ook de retourkosten & verzendkosten zijn op eigen rekening. Alvorens wij deze telefoon naar je retour sturen, vragen wij eerst de kosten te vergoeden. Voorwaarden hiervan staan ook omschreven in onze retouren portaal: www.repairmix.nl. De de kosten voor het retourneren en verzending vervalt indien er sprake is van garantie.

Indien je van ons een leentoestel ontvangt gaan wij ervan uit dat deze weer in dezelfde staat naar ons terugkeert, zoals je deze hebt ontvangen. Indien er schade is toegebracht aan het ontvangen leentoestel, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. De verzendkosten zijn op eigen rekening.

Een goed product moet in ieder geval 6 maanden zonder problemen gebruikt kunnen worden. Hoe lang een artikel meegaat, hangt af van wat voor product het is. Koop je iets uit onze tweedehandse rubriek? Ook dan heb je recht op een goed product.

Een artikel is niet goed als het niet compleet is, beschadigd is, kapot is, of als het product niet naar behoren functioneert. Neem hiervoor contact met ons op.

Naast de wettelijke garantie geldt voor sommige artikelen ook fabrieksgarantie. Dit is een aanvulling op de wettelijke garantie die je al hebt. Deze extra garantie geldt voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voor een jaar. Kijk voor meer informatie over de fabrieksgarantie in de informatie van de fabrikant bij het artikel.

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Je hebt dan recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? zoals een gebroken scherm, of een gescheurde onderdeel? Je hebt dan geen recht op ‘gratis’ reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Voor een reparatie zou je dan moeten betalen. Heb je het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? binnen de 6 maanden valt deze onder de gebruikersfout, afhankelijk van de situatie zullen wij deze uit coulance repareren of vervangen.

Bij Coolmix is de factuur van je bestelling tevens het garantiebewijs van je artikel. Als je aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur of een ander bewijs van aankoop waaruit blijkt dat je het product bij ons hebt gekocht. Je factuur kun je terugvinden onder je account onder bestellingen. Bij sommige producten wordt ook een garantieboekje meegeleverd. Daarin kun je de voorwaarden nog eens rustig nalezen.

Kijk op de website van ConsuWijzer als je meer wilt weten over de garantievoorwaarden, daar lees je wat je rechten zijn als consument. ConsuWijzer is het informatieloket van de overheid voor consumenten.

Wij hebben het liefst alleen maar tevreden klanten. Het kan echter voorkomen dat je ontevreden bent of een klacht hebt over onze producten en/of service. Daar willen wij jou graag bij helpen. Om jouw klacht zo snel mogelijk te kunnen behandelen en op te lossen, hebben wij de klachtprocedure voor jou hieronder beschreven. We doen ons best je klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je contact op neemt met onze klantenservice. We zijn elke dag van 10:00 tot 16.00 uur bereikbaar via telefoon, mail en Facebook. Lukt het ons niet om je klacht direct in behandeling te nemen, dan ontvang je binnen 1-2 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons.

Niet tevreden met het antwoord? Zoek het hogerop en schrijf onze manager Klantenservice aan. Je kunt dan mailen naar: [email protected] (onderwerp: klacht ‘bestelnummer’). Binnen 3-5 werkdagen heb je antwoord.

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Slava Yurthev Copyright