Macbook Air 13" i5 1.60GHz 8GB 128GB SSD - B Grade

Als nieuw - géén gebruikerssporen

Beschikbaar: levertijd 3 tot 5 werkdagen

Beschikbaar: levertijd 3 tot 5 werkdagen

  • B Grade
  • 2015
  • Zilver
  • 1.6GHz dual-core intel Core i5 processor
  • 8GB 1600MHz LPDDR3 memory
  • 128GB SSD storage

Nieuw prijs 1.200,-

Je bespaart maar liefst  38%

Onze prijs 749,- De beste prijs gegarandeerd!

Wat betekent Premium A - Grade?

Een Refurbished Macbook is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen én de nieuwste software. Zo krijg je een Macbook dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een leuk prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! 

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Inhoudelijk is elke Refurbished MacBook 100% technisch in orde. Het verschil tussen een Refurbished Macbook van Coolmix en een nieuwe Macbook is hierdoor niet onderscheidbaar. 

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!
 

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Korte omschrijving Macbook Air Refurbished

De MacBook Air is dé laptop voor iedereen die op zoek is naar gebruiksgemak bij zijn dagelijkse activiteiten, zowel onderweg als thuis of op kantoor. Zo heeft de Macbook Air een accu die het mogelijk maakt om lang op de laptop te kunnen doorwerken en is de MacBook Air compact, licht en zeer snel. Dankzij de 1,8 GHz Intel i5 processor draai wissel je snel en soepel tussen verschillende taken. Met zijn lichte gewicht van 1,35 kilogram en compacte 13" formaat berg je hem gemakkelijk op in je tas. 

De Macbook Air in 3 keer gespreid betalen zonder rente

Wil je eindelijk een nieuwe Macbook Air kopen, maar valt dat net buiten je budget? Of moet je een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt? Geen zorgen, want bij Coolmix bieden wij de ultieme kans en de beste alternatief! Dankzij een samenwerking met in3 laten we je eenvoudig gespreid betalen zónder rente en zónder BKR, lees hier meer hierover.

Wat zit er in de doos?

  • MacBook Air
  • 45W MagSafe 2
    Power Adapter
Heb je vragen hierover? Ga naar klantenservice