Macbook Pro 13" i5 2.3GHz 8GB 256GB SSD - B Grade

 • B Grade
 • 2017
 • Zilver
 • 2.3GHz dual-core intel Core i5 processor
 • 8GB 1600MHz LPDDR3 memory
 • 256GB SSD storage
Nieuw prijs 1349, -
Je bespaart 11%
Onze prijs 1199, -

Premium Service

Beknopte specificaties

Kleur Zilver
Merk Apple
Schermdiagonaal 13,3"
Processor Intel HD Graphics 6000
Toetsenbord Europees
Garantie 2 jaar

Wat betekent B - Grade?

Een Refurbished Macbook is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen én de nieuwste software. Zo krijg je een Macbook dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een leuk prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Wanneer een MacBook gemarkeerd is met een B Grade conditie, wil dat wat zeggen over het uiterlijk van de MacBook. Zo zouden er eventueel krasjes op kunnen zitten

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Inhoudelijk is elke Refurbished MacBook 100% technisch in orde. Het inhoudelijke verschil tussen een Refurbished Macbook van Coolmix en een nieuwe Macbook is hierdoor niet onderscheidbaar. 

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!
 

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Korte omschrijving Macbook Pro Refurbished

De MacBook Pro is dé laptop voor iedereen die op zoek is naar gebruiksgemak bij zijn dagelijkse activiteiten, zowel onderweg als thuis of op kantoor. Zo heeft de Macbook Pro een accu die het mogelijk maakt om lang op de laptop te kunnen doorwerken en is de MacBook Air compact, licht en zeer snel. Dankzij de 1,8 GHz Intel i5 processor draai wissel je snel en soepel tussen verschillende taken.

De Macbook Air in 3 keer gespreid betalen zonder rente

Wil je eindelijk een nieuwe Macbook Pro kopen, maar valt dat net buiten je budget? Of moet je een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt? Geen zorgen, want bij Coolmix bieden wij de ultieme kans en de beste alternatief! Dankzij een samenwerking met in3 laten we je eenvoudig gespreid betalen zónder rente en zónder BKR, lees hier meer hierover.

Beknopte specificaties

Kleur Zilver
Merk Apple
Schermdiagonaal 13,3"
Processor Intel HD Graphics 6000
Toetsenbord Europees
Garantie 2 jaar
We found other products you might like!
Beoordelen
Wat anderen zeggen over de Macbook Pro 13" i5 2.3GHz 8GB 256GB SSD - B Grade

Wat zit er in de doos?

 • MacBook Air
 • Oplaad Kabel
 • 45W MagSafe 2
  Power Adapter
Heb je vragen hierover? Ga naar klantenservice
Slava Yurthev Copyright