Beste klant,

Het coronavirus houdt ons allen in de greep, wij zijn hierdoor gaan reorganiseren waardoor
we tijdelijk alleen per mail (service@coolmix.nl) bereikbaar zijn en niet telefonisch. Ook omdat veel
van onze collega’s vanuit thuis moeten werken.

Wij hopen op uw begrip.

Prijsinformatie

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Daarom controleren wij dagelijks de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dankzij de Coolmix Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Zie je het product van jouw keuze of jouw aankoop bij een van onderstaande concurrenten toch voordeliger, dan passen wij de prijs aan en betalen wij je het prijsverschil terug, zelfs tot 7 dagen na aankoop.

Lees hier meer over onze beste prijsgarantie en waarom je voor Coolmix zou moeten kiezen.

Een BTW-product is een product inclusief 21% BTW. BTW-producten bij Coolmix zijn geprijsd inclusief 21% BTW. Er komt dus geen BTW meer bij. Iedere klant krijgt een officiële factuur op naam waarop de BTW apart vermeld is, tenzij anders vemeld.

Thuiskopieheffing

De thuiskopieheffing compenseert makers en artiesten voor kopieën die consumenten van hun werk maken. Daardoor worden zij in staat gesteld hun creatieve werk voort te zetten en blijft het voor consumenten ook in de toekomst mogelijk om te kopiëren voor eigen gebruik. Door technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden voor het kopiëren van auteursrechtelijk materiaal de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Het wordt voor consumenten steeds gemakkelijker om bestanden te kopiëren van CD’s, DVD’s, televisie, internet en andere media en apparaten naar onder andere computers, smartphones, tablets en MP3 spelers. Daarom is er per 1 januari 2013 een nieuwe regeling van kracht. Door deze aangepaste regeling krijgen makers en artiesten een vergoeding voor kopieën die consumenten maken op alle blanco beeld- of geluidsdragers, telefoons, hardware of consumentenelektronica, waarop of waarmee gekopieerd kan worden. De heffing is verplicht.