iPhone SE 2020 64GB Zwart

Niet op voorraad

Nieuw prijs 599, -
Je bespaart 37%
Onze prijs 379, -
Of in 3 termijnen zonder kosten! i

In3 termijne betalen

Met in3 betaal je in 3 termijnen tegen 0% rente, zonder BKR registratie en zonder kleine lettertjes. Je doet de eerste betaling direct, de tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagenBespaar tijd én geld met in3 en investeer in de toekomst.

x
Maak kennis met Premium Refurbished

Wat betekent Premium Refurbished?

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen (inclusief batterij) én de nieuwste software. De Refurbished iPhone SE 2020 telefoons van Coolmix zijn op meer dan 50 technische aspecten gecontroleerd en zijn voorzien van een nieuwe behuizing (kan micro gebruikerssporen bevatten).

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Het verschil tussen een iPhone SE 2020 Refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe iPhone SE 2020 is hierdoor bijna niet te zien. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires bijgeleverd. Lees meer over onze Premium Refurbished kwaliteit, of Bekijk hier onze productvideo.

De iPhone SE 2020 in 3 keer gespreid betalen zonder rente
 

Wil je eindelijk een nieuwe iPhone SE 2020 kopen, maar valt dat net buiten je budget? Of moet je een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt? Geen zorgen, want bij Coolmix bieden wij de ultieme kans en de beste alternatief! Dankzij een samenwerking met in3 laten we je eenvoudig gespreid betalen zónder rente en zónder BKR, lees hier meer hierover.

Omschrijving iPhone SE 2020 Refurbished

Apple biedt met de iPhone SE 2020 een betaalbaar model in de iPhone serie. Het ontwerp is gebaseerd op de populaire modellen van de iPhone 7- en iPhone 8-serie . Kenmerkend is de homeknop aan de voorkant van het toestel. Je kunt de iPhone SE 2020 in drie verschillende kleuren krijgen. Dit omvat ook de populaire kleur rood, die Apple in sommige productcategorieën aanbiedt. De iPhone SE 2020 biedt je de nieuwste technologie in een beproefde behuizing. Het bestaat uit een combinatie van aluminium en glas. Hierdoor is draadloos opladen mogelijk dat je al kent van de iPhone 8. De grootte van het scherm is 4,7 inch. Dit is het klassieke formaat dat Apple aanbiedt sinds Series 6. Het compacte formaat is erg populair bij gebruikers. Technisch gezien is de iPhone SE 2020 gebaseerd op de modellen uit de Series 8. De krachtige processor en een hoogwaardige camera zijn belangrijke kenmerken. U kunt kiezen tussen 64, 128 en 256 GB.

De iPhone SE 2020 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone SE 2020 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone SE 2020 bij Coolmix te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Beoordelen
Wat anderen zeggen over de iPhone SE 2020 64GB Zwart

Wat zit er in de doos?

  • iPhone
  • Screen Protector
  • Oplaadkabel
  • Oplader
  • Uitdrukpen
  • headset
    Earpods 9,-

Overtuig jezelf. bekijk de video

coolmix
Slava Yurthev Copyright