IPhone XS 256GB Goud

Niet op voorraad

Nieuw prijs 699, -
Je bespaart 24%
Onze prijs 529, -
Of in 3 termijnen zonder kosten! i

In3 termijne betalen

Met in3 betaal je in 3 termijnen tegen 0% rente, zonder BKR registratie en zonder kleine lettertjes. Je doet de eerste betaling direct, de tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagenBespaar tijd én geld met in3 en investeer in de toekomst.

x
Maak kennis met Premium Refurbished

Wat betekent Premium Refurbished?

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen (inclusief batterij) én de nieuwste software. De Refurbished iPhone XS telefoons van Coolmix zijn op meer dan 50 technische aspecten gecontroleerd en zijn voorzien van een nieuwe behuizing (kan micro gebruikerssporen bevatten).

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Het verschil tussen een iPhone XS Refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe iPhone XS is hierdoor bijna niet te zien. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires bijgeleverd. Lees meer over onze Premium Refurbished kwaliteit, of Bekijk hier onze productvideo.

De iPhone XS in 3 keer gespreid betalen zonder rente
 

Wil je eindelijk een nieuwe iPhone XS kopen, maar valt dat net buiten je budget? Of moet je een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt? Geen zorgen, want bij Coolmix bieden wij de ultieme kans en de beste alternatief! Dankzij een samenwerking met in3 laten we je eenvoudig gespreid betalen zónder rente en zónder BKR, lees hier meer hierover.

Omschrijving iPhone XS Refurbished

Vernieuwingen aan de iPhone X zie je vooral onder de motorkap. Zo is het toestel sneller en bespaart het meer batterij dankzij de nieuwe A12 chip. Ook de portretmodus in de dubbele 12 megapixel camera is verbeterd. Nadat je een foto hebt gemaakt in deze modus pas je het scherpte-diepte effect naar wens aan. De iPhone XS heeft net als zijn voorganger een vrijwel randloos 5,8 inch OLED scherm, Face ID en ondersteunt draadloos opladen.

De iPhone XS met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone XS als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone XS bij Coolmix te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Beoordelen
Wat anderen zeggen over de IPhone XS 256GB Goud

Wat zit er in de doos?

  • iPhone
  • Screen Protector
  • Oplaadkabel
  • Oplader
  • Uitdrukpen
  • headset
    Earpods 24,-

Overtuig jezelf. bekijk de video

coolmix
Slava Yurthev Copyright