Apple iPhone 6 32GB Goud

Als nieuw - géén gebruikerssporen

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Kleur

Zwart Zilver Goud

Nieuw prijs 699,-

Je bespaart maar liefst  66%

Onze prijs 239,- De beste prijs gegarandeerd!

Wat betekent Premium Refurbished?

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen (inclusief batterij) én de nieuwste software. De Refurbished iPhone 6 telefoons van Coolmix zijn op meer dan 50 technische aspecten gecontroleerd en zijn voorzien van een nieuwe en altijd krasvrij behuizing.

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Het verschil tussen een iPhone 6 Refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe iPhone 6 is hierdoor niet onderscheidbaar. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires bijgeleverd. Lees meer over onze Premium Refurbished kwaliteit, of Bekijk hier onze productvideo.

De iPhone 6 in 3 keer gespreid betalen zonder rente
 

Wil je eindelijk een nieuwe iPhone 6 kopen, maar valt dat net buiten je budget? Of moet je een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt? Geen zorgen, want bij Coolmix bieden wij de ultieme kans en de beste alternatief! Dankzij een samenwerking met in3 laten we je eenvoudig gespreid betalen zónder rente en zónder BKR, lees hier meer hierover.

Korte omschrijving iPhone 6 Refurbished

De iPhone 6 Refurbished is Apples vlaggenschip van 2014 en de opvolger van de iPhone 5s. Deze iPhone heeft een groot scherm en aanzienlijk meer pixels dan zijn voorgangers. De binnenkant van het toestel is ook flink onder handen genomen. Hij is sneller, dunner en veelzijdiger dan ooit.

De iPhone 6 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone 6 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone 6 bij Coolmix te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Wat zit er in de doos?

 • Telefoon
 • Oplader
 • Kabel
 • Uitdrukpen
 • Screen Protector
 • Headset 19,- (optioneel) In winkelmandje

Premium Refurbished ®

Coolmix Premium Refurbished is een geregistreerd merk.

 • Nieuwe
  Accu
 • Ophalen
  bij onze winkels
 • Gratis
  verzending
 • Live chat met de
  Klantenservice
 • Grootste Voorraad
  van Benelux

Overtuig jezelf. Bekijk de video