Apple iPhone 5S 16GB Zilver

Als nieuw - géén gebruikerssporen

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Kleur

Zwart Zilver Goud

Nieuw prijs 499,-

Je bespaart maar liefst  66%

Onze prijs 169,- De beste prijs gegarandeerd!

In 3 keer betalen met 0% rente.
Zonder BKR registratie!

meer informatie

Wat betekent Premium Refurbished?

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen (inclusief batterij) én de nieuwste software. De Refurbished iPhone 5S telefoons van Coolmix zijn op meer dan 50 technische aspecten gecontroleerd en zijn voorzien van een nieuwe en altijd krasvrij behuizing.

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Het verschil tussen een iPhone 5S Refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe iPhone 5S is hierdoor niet onderscheidbaar. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires bijgeleverd. Lees meer over onze Premium Refurbished kwaliteit, of Bekijk hier onze productvideo.

Waarom de iPhone 5S Refurbished kopen bij Coolmix?
 

Andere bedrijven kunnen echter op een andere manier werken, waardoor er wel krassen en beschadigingen op de telefoon zichtbaar zijn. Ook krijg je namaak (copy) accessoires waardoor dit veel problemen kan opleveren met zowel je batterijduur en de laadconnector. De Refurbished telefoons bij Coolmix worden altijd 100% vrij van gebruikerssporen mét de originele laad-accessoires geleverd. Dit onderscheidt onze refurbished telefoons met die van andere aanbieders!

Korte omschrijving iPhone 5S Refurbished

De iPhone 5S Refurbished is de opvolger van de iPhone 5 en heeft enkele belangrijke vernieuwingen waaronder een speciale processor die je bewegingen registreert en kan dus functioneren als stappen teller. Ook is er een vingerafdrukscanner geïmplementeerd in de thuisknop waardoor het ontgrendelen van je telefoon een stuk gemakkelijker is.

De iPhone 5S met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPhone 5S als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPhone 5S bij Coolmix te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Wat zit er in de doos?

 • Telefoon
 • Oplader
 • Kabel
 • Uitdrukpen
 • Screen Protector
 • Headset 19,- (optioneel) In winkelmandje

Premium Refurbished ®

Coolmix Premium Refurbished is een geregistreerd merk.

 • Nieuwe
  Accu
 • Ophalen
  bij onze winkels
 • Gratis
  verzending
 • Live chat met de
  Klantenservice
 • Grootste Voorraad
  van Benelux

Overtuig jezelf. Bekijk de video