Samsung Galaxy S9 64GB Goud

Als nieuw - géén gebruikerssporen

Beschikbaar: levertijd 3 tot 5 werkdagen

Beschikbaar: levertijd 3 tot 5 werkdagen

Nieuw prijs 999,-

Je bespaart maar liefst  52%

Onze prijs 479,- De beste prijs gegarandeerd!

Wat betekent Premium Refurbished?

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen (inclusief batterij) én de nieuwste software. De Refurbished Galaxy S9 telefoons van Coolmix zijn op meer dan 50 technische aspecten gecontroleerd en zijn voorzien van een nieuwe en altijd krasvrij behuizing.

Wat is het verschil tussen een nieuw en Refurbished?

Het verschil tussen een Galaxy S9 Refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe Galaxy S9 is hierdoor niet onderscheidbaar. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires bijgeleverd. Lees meer over onze Premium Refurbished kwaliteit, of Bekijk hier onze productvideo.

Waarom de Galaxy S9 Refurbished kopen bij Coolmix?
 

Andere bedrijven kunnen echter op een andere manier werken, waardoor er wel krassen en beschadigingen op de telefoon zichtbaar zijn. Ook krijg je namaak (copy) accessoires waardoor dit veel problemen kan opleveren met zowel je batterijduur en de laadconnector. De Refurbished telefoons bij Coolmix worden altijd 100% vrij van gebruikerssporen mét de originele laad-accessoires geleverd. Dit onderscheidt onze refurbished telefoons met die van andere aanbieders!

Korte omschrijving Galaxy S9 Refurbished

Maak je graag foto's? Dan is de Galaxy S9 een aanrader. Met de camera van de Samsung Galaxy S9 maak je in elke situatie, donker of licht, de scherpste foto's. Het toestel beschikt over een 5,8 inch Quad HD scherm in een compacter toestel met dunnere randen. Op gebied van geluid maakt de S9 een sprong vooruit: je geniet van je muziek met de stereo speakers. Omdat het geluid ook tot wel 40% harder kan, heb je geen boxjes meer nodig. Wil je meer opslagruimte? Breid het geheugen dan uit met een geheugenkaartje. Let op: Een Refurbished Galaxy S9 is niet waterdicht.

De Galaxy S9 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een Galaxy S9 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een Galaxy S9 bij Coolmix te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Wat zit er in de doos?

 • Telefoon
 • Oplader
 • Kabel
 • Uitdrukpen
 • Screen Protector
 • Headset 19,- (optioneel) In winkelmandje

Premium Refurbished ®

Coolmix Premium Refurbished is een geregistreerd merk.

 • Nieuwe
  Accu
 • Ophalen
  bij onze winkels
 • Gratis
  verzending
 • Live chat met de
  Klantenservice
 • Grootste Voorraad
  van Benelux

Overtuig jezelf. Bekijk de video