• 24 maanden garantie
  • 14 dagen uitproberen
  • Achteraf betalen
  • Hoogste kwaliteit

Veelgestelde vragen

Onze klantenservice is gesloten. Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 - 16:00.

Bel naar 085 - 047 0335 of stuur een e-mail naar service@coolmix.nl.

Hoe kan ik mijn product ruilen / retourneren?

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan verzoeken wij je om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling contact op te nemen met onze service afdeling. Dit kan uitsluitend via service@coolmix.nl. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk jouw klacht in behandeling nemen en je het beste advies geven. In de meeste gevallen kunnen wij snel schakelen door je op afstand helpen en begeleiden. We zullen in elke situatie altijd de beste oplossing aanbieden!

Hoe lang heb ik garantie op mijn product?

Op alle producten uit onze webshop krijg je de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie geven wij een eigen garantie van 2 jaar op refurbished telefoons. Deze extra garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Met welke levertijden moet ik rekening houden?

Alle producten wat op voorraad is worden de volgende dag al bezorgd indien je deze vóór 23.59 uur hebt besteld. Natuurlijk kan het weleens voorkomen dat we een voorraadverschil hebben, hierover zal onze klantenservice contact met je opnemen om je een alternatief product aan te bieden.

Bij een refurbished telefoon geldt er een levertijd van 1-3 werkdagen. In de meeste gevallen ontvang je je bestelling al de volgende werkdag in huis, we doen hiervoor echt ons best! Is een product niet voorradig dan duurt het in meeste gevallen tussen 5-10 werkdagen.

Welke betaalmethoden zijn er?

Je kunt bij ons gemakkelijk 100% beveiligd betalen met verschillende betaalmethoden.

Wat is de status van mijn bestelling?

Indien je van ons na 17.00 uur een Track and Trace code hebt ontvangen, kun je jouw pakketje gemakkelijk volgen via de UPS website. Voor een brievenbuszending ontvang je geen track and trace code.

Wat zijn de verzendkosten?

Die hebben we niet bij Coolmix. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Levert Coolmix ook naar het buitenland?

Jazeker, Coolmix is een internationale organisatie en dus levert door heel de wereld, echter betaal je in Nederland en België geen verzendkosten.

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

Natuurlijk. Als wij je bestelling nog niet hebben verzonden kun je deze vooraf annuleren, neem hiervoor contact met ons via de e-mail.

Kan ik mijn order op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dit is heel eenvoudig. Vul gewoon het adres in waarop het pakketje bezorgd moet worden bij ‘afleveradres’ en wij sturen het op.

Ik heb het verkeerde product gekregen, wat nu?

Sorry, dat gaan we direct regelen. Neem contact op met onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat je het juiste product alsnog ontvangt.

Ik heb het verkeerde product gekozen, wat nu?

Je kunt je product ruilen of retourneren indien het product voldoet aan de retourvoorwaarden.

Mijn bestelde product bevat een defect, wat nu?

Sorry, dat vinden wij ook erg vervelend. Neem contact op met onze klantenservice via en wij regelen het voor je. In de meeste gevallen zal het product door ons gerepareerd worden of je ontvangt een nieuw product.

Moet ik verzendkosten betalen als ik iets retourneer?

Indien je een bestelling retour wilt sturen betaal je zelf de retourkosten. (m.u.v. garantiebepalingen en/of verkeerd geleverde producten)

Ontvang ik een Track & Trace code?

Indien jouw pakketje niet door de brievenbus past of van hoge waarde is, ontvang je een Track & Trace code. Met deze code kun je jouw pakketje volgen via de UPS website vanaf het moment dat het ons magazijn heeft verlaten.

Wat is Refurbished?

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt, maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen en de nieuwste software.

[]